Пітбайк – що це за мотоцикл і для чого?

Дуже часто до нас звертаються для навчання керуванню пітбайків 🏍
В чому ж причина такої популярності цих малюків? 🤔 Давайте розбиратись разом 😉

  • Мотоцикл пітбайк має безліч переваг. В першу чергу це розмір і вага, завдяки яким він легко транспортується.
  • Пітбайк цілком доступний як дітям, так і дорослим. Адже він, не дивлячись на свою малу вагу, здатний витримати людину вагою до 130 кг.
  • Крім того, він є відносно безпечним для початківців і чудово підійде в якості першого мотоцикла, особливо, якщо мова йде про дітей чи підлітків.
  • Його малі габарити поряд з досить потужним двигуном дозволяють максимально добре навчитися їзді на мотоциклі, відчути кожну дрібницю в його роботі, дізнатися його поведінку на різних покриттях, а також скласти враження про більш габаритні мотоцикли та їх потужності.

Звісно, перед придбанням міні-мотоцикла слід визначитися з його метою – купується він для професійного спорту, для навчання їзди на мотоциклі, або ж для різноманітних трюків та розваг. Єдиним незаперечним фактом в будь-якому з трьох варіантів залишається те, що задоволення від їзди на пітбайку буде отримано на всі 100%.

Наша мотошкола проводить заняття на пітбайках вже багато років, ми беремо участь у професійних мотогонках на пітбайках, тому можемо атворитетно казати, що пітбайк – це круто 🤘

Якщо ви також бажаєте навчитись їздити на пітбайку – сміливо набирайте нашого адміністратора Ольгу, дізнавайтесь всі подробиці та записуйтесь на тренування 😉

Адміністратор Ольга:
• (098) 757-99-57 kyivstar
• (066) 757-99-57 Vodafone

Поделиться новостью с друзьями:

Обраний курс: Пробний

Ваше ім'я*
Номер телефону*
Зручний час для дзвінка*
Ваші побажання та коментарі
Ваше ім'я*
Номер телефону*
Зручний час для дзвінка*